Våren kommer! Vi firar det med stora kampanjer!

Om Oss

Varför Essios?

Essios. Webbutiken som står för öppenhet och mångfald i utbudet. I vårt arbete håller vi oss alltid till Essios 3 standarder:
✓ Du är 100 % nöjd med oss som webbutik.
✓ Du är 100 % nöjd med din produkt.
✓ Allt är tydligt för kunden.
Garanti
Om du inte är nöjd med din produkt? Du har alltid 14 dagars betänketid. Det innebär att om du har fått varan och inte är 100 % nöjd med den du har beställt kan du returnera den inom 14 dagar. Vi kommer sedan att göra allt vi kan för att se till att din
Rättvist pris
Vi erbjuder våra produkter till ett rättvist pris. Vi strävar efter öppenhet gentemot våra kunder och tycker därför att det är viktigt att det finns klarhet om detta. För att kunna erbjuda våra produkter till lägsta möjliga pris tar vi fraktkostnaderna för egen räkning.
Leveranstid
Vänligen ta hänsyn till en leveranstid på 7-15 dagar i Sverige. Skiljer sig leveranstiden åt? Se sidan med vanliga frågor och svar eller kontakta oss via livechat, e-post eller fyll i kontaktformuläret!
Kundtjänst
Eftersom vi strävar efter 100 % tillfredsställelse finns vårt team tillgängligt 7 dagar i veckan via e-post, livechat eller kontaktformuläret för att hjälpa dig med alla dina frågor. På så sätt vill vi göra din upplevelse hos oss så positiv som möjligt!
Gratis frakt 7 dagar i veckan
14 dagars ångerrätt
Säker betalning