Våren kommer! Vi firar det med stora kampanjer!

Lediga Platser

Lediga tjänster

Drömmer du om att göra karriär? Utvecklingsmöjligheter och arbete i ett ungt dynamiskt team på Tom Blue där varje arbetsdag är annorlunda? Då har du kommit till rätt ställe. Vi skiljer oss från andra företag och vill särskilja oss. Vi har ett team som har ambitionen att utveckla organisationen och som älskar att arbeta hårt.

MARKNADSFÖRARE PÅ NÄTET

Kan du utan tvekan kalla dig expert på konvertering och kampanjer? Vill du vara strategiskt engagerad, coacha en kollega och ständigt lära dig och utvecklas inom e-handel och marknadsföring på nätet? Då hoppas vi att du väljer oss som din nästa arbetsgivare, eftersom vi erbjuder dig denna möjlighet!

Vad kommer du att göra?

Som en del av vårt Centre of Excellence kommer du att hjälpa oss att bygga fantastiska trattar och skapa unika kampanjer.
- Som slutansvarig för att uppnå KPI:erna kommer du ständigt att optimera arbetssättet, analysera avkastningen, hålla budgeten i trim och köra rapporter.
- Som ägare av den kompletta kanalmixen (alla digitala kanaler och länkar till offline-kanaler) når, förför och konverterar du målgruppen vid rätt tidpunkt, via rätt kanal och med rätt budskap. Du utvecklar visioner och strategier för SEO, SEA, jobbannonser och sociala medier. Tack vare din kunskap om kanaltrender och rekryteringstekniker ligger vi alltid steget före.
- För att konvertera våra leads på bästa möjliga sätt är du ägare till vår webbplats, vår konverteringsplattform. Du tar hand om kopplingarna till andra system, landningssidans struktur, vidareutvecklingen av webbplatsen och upprättandet av rapporter. Tillsammans med vår Senior Content Marketer kommer du att diskutera optimering och publicering av innehåll.

Du kommer att ha ett nära samarbete med online marknadsföraren, som du kommer att hantera dagligen och låta honom eller henne växa i kunskap, beteende och resultat. Du ägnar också tid åt att bygga upp och upprätthålla kunskapen om våra marknader, målgrupper och erbjudanden.

MARKNADSFÖRARE PÅ NÄTET (PRAKTIK)

En praktikplats på Tom Blue innebär inte att du ska hämta kaffe och göra kopior. Nej, du kommer att arbeta i full fart! Letar du efter en praktikplats för tredje året eller för examen? Då har du tur. Det finns en ledig plats i vår vackra byggnad för en praktikant inom marknadsföring på nätet.

Du kommer att delta aktivt i att skapa och optimera kampanjer i sociala medier. Du kommer att ha ett brett spektrum av arbetsuppgifter: copywriting, community management, analys, annonsering och social sökning. Men ingen press... Det finns också ett gym, Nintendo, bordtennis och biljardbord för dig att njuta av.

Vårt mål? Vi kommer att få dig att känna dig som hemma, arbeta med de coolaste kampanjerna och lära dig hur man använder onlinekanaler på ett framgångsrikt sätt. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med onlineplattformar och annonsering samt ett analytiskt sinne.

 

SEKRETARE

Vill du som sekreterare ge ett viktigt bidrag till att ledningen fungerar väl? Är det en utmaning för dig att arbeta som en spindel i nätet för att få saker och ting att fungera så smidigt som möjligt? Vårt team är ambitiöst och alla arbetar hårt. Du kommer att ingå i ett nära, ungt team med olika bakgrunder som alla är mycket motiverade. Vill du veta mer?


WEBBUTVECKLARE

Du tänker i koder, skriver koder och föredrar nästan att äta koder. Det är därför vi behöver dig som vår nya webbutvecklare!


Varje dag vet du hur man omvandlar siffror, bokstäver och tecken till användarvänliga webbplatser och online-verktyg. Som vår webbutvecklare ansvarar du för en stor del av användarupplevelsen i dessa kanaler. Du kommer att arbeta med olika projekt där du har inflytande.

Vi söker en webbutvecklare som kan överraska oss med innovativa idéer och som kan tänka tillsammans med oss om nya koncept på nätet. Vi kräver en bra grund, men tillsammans ser vi till att du blir ännu bättre på ditt jobb. I ett team bestående av vår kreativa chef, innehållsmarknadsförare, designers och webbutvecklare bidrar du till tillväxten av det mest innovativa företaget i Utrechtområdet.Är du vår webbutvecklare? Då:

Du har en relevant utbildning;

  • Du har arbetat som webbutvecklare i 1-2 år;
  • Du kan programmera i HTML, CSS och Java Script (jQuery och AngularJS är ett plus);
  • Vet du hur man skapar webbplatser för mätning?
  • Känner du till den senaste utvecklingen och tänker du med i innovationerna?
Gratis frakt 7 dagar i veckan
14 dagars ångerrätt
Säker betalning